Lorentzson

Alla inlägg den 31 augusti 2011

Av Linda Lorentzson - 31 augusti 2011 20:30

Halloj !


onsdag idag.. REDAN.. älskling börjar jobba på måndag =( illa.. ännu värre att han varit sjuk hela denna veckan som redan gått :o .. drygt.. så han är sängliggandes och jag rastlös hahaah! ..  

Har varit på möte imorse kl 11.. dock gick jag upp vid 8.. jävla mög att vakna så tidigt... !! urk .. sen drog man hem till mamma pappa, tog med hunden :)) daddy ville tömma poolen idag så vi bestämde oss för att dom ska köpa en ny nästa år ist så nikita fick då bada idag:P HON älskade det alltså.. helt sjukt som hon sprang runt sen tog hon sats och HOPPA verkligen i poolen!! haha.. flera gånger om...  :))


jag måste bara få skriva av mig lite...


hur tycker ni en vänskap ska vara?? visst är man väl 2 i en sån??

Jag tycker inte att EN person av dessa vänner ALLTID ska höra av sig, men ändå ringer man och skickar sms och frågar hur det är, om vi ska ses, hela tiden.. men ändå får man inget svar, svarar inte på samtal... SEN när den andra personen då ringer eller sms så får man bara i nacken att man aldrig hör av sig och att man är en jävla toffel? :-S seriöst??.. JAG?? TOFFEL? HAHAHA.. sämsta jag hört på länge..  JAG är den som ALLTID ställer upp för mina vänner och träffar dom när dom vill, men när jag vill träffa dom eller behöver få snacka med dom så går det inte.. dom har inte tid, ork eller har dom ingen förklaring? .. jag tror jag ska börja behandla mina "vänner" som dom behandlar mig  :-)  . skita i att svara på sms & samtal.. för varför ska jag vara bättre än dom? en vänskap är MAN 2 i.. inte EN!!


vad tycker ni man ska göra? .. speciellt när det är ens bästa vän :/ .. ?!?!



imorgon är det möte igen fast i malmö kl 13 :/ jobbigt som fan.. för det finns ingenting att göra där! dom bara slösar en massa tid :P onödigt... men men, ibland får man bara bita ihop :)


vad ska ni göra i helgen då? något skoj som händer? :))

nu ska jag kolla vidare på beck :) ha det najs. puss och kram hajsvaj

Presentation


Only Me & Myself 😘

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lnk juice

Lnk juice

Linditzi


Ovido - Quiz & Flashcards