Lorentzson

Direktlänk till inlägg 28 december 2013

Öppet

Av Linda Lorentzson - 28 december 2013 16:34

Lördag .. Jadå :)) innebär givetvis förkyld & smått hängig men vem fan bryr sig :P? Inatt blev man omhändertagen av bästa vännen :) kl 3 inatt fick jag te & massage för jag har så jävla ont överallt :) jätte mysigt :) sen somna vi vid 6 imorse :)

Ica maxi :) sjukt stora kulor så var tvungen att få ett foto ;) haha

Jävligt bra ställe att ställa detta på ;) haha!! Då var det dags :) bara köp !

Sen blev det biljard hemma hos Adam häromdagen :) kan ju säga att myh måååste träna på det där ;) men jävligt ball :)

En sak jag är jävligt trött på .. Det är en människas jävla skit snack han går och säger ... Ni vet säkert vem det är .. Börjar på J ... Och är det så att ni har något att säga eller klaga på ANG Adam ... Mig osv .. Vet ni vad? Snacka då med oss för att ni sitter hemma eller var som och snackar bakom ryggen på era vänner är så jävla patetiskt så det är sjukt! Och sen ha mage att KLAGA på att man inte hör av sig osv.. Men vet ni vad? NI HÖR INTE HELLER AV ER! Så bara skippa era "gnäll" tänk efter innan ni snackar till massa annat folk .. Jag är så jävla trött på det ..




Och ja.. Jag och Adam är vänner.. Problem med det så FUCK OFF ! Hej

 
 
Ingen bild

Jocke

29 december 2013 06:45

En sak ska du veta. Om du vill tro på alex eller lillbecky så gör det. Har inte sakt något skit om dig. Det ända jag sakt är att du har förlorat på detta själv. Och allt jag har sakt att är dålig still e Adam jag menar har inte snackat en massa skit om dig. För det är inte ens lönt. Och vart fan har dom fått att jag sakt att Björn och Fija sakt att nu är blåsta och dumma i huvudet. Va fan skulle dom ens säga det för. Dom är fan vän med dig oxå. Bara för du är arg på mig så ska det inte gå ut över dom. Du sa upp kontakten med mig så förstår inte varför du ska ringa mig. Om simon nu ville ha en chaufför så kan han ringa själv. Du ville att jag skulle försvinna från ditt liv. Ja det gör jag oxå. Därför jag tagit bort ditt nr så jag kan glöma dig. För det är ju så du vill ha det. Har aldrig sakt något dumt om dig till någon. Är bara så trött på att försöka kämpa för att vara din vän. Därför har jag gjort som jag gjort nu och tagit bort dig ur mitt liv. Så du får ha ett fortsatt bra liv och lycka till i skolan:-)

 
Ingen bild

ALEXANDRA!!!

29 december 2013 15:37

Varför i helvete blandar du in mig Jocke??

Som du vill, du har börjat blanda in mig så jag fortsätter...

När vi stod på citygross så sa du en jävla massa.
Det var dålig stil av Linda att SKITA i dig för Adam. Att inte höra av sig och umgås med dig.
Du sa så mycket skit om Adam. Han va de ena med de andra.
Jag la inte mig i mer än att jag sa att dom är VÄNNER och det är absolut inget fel på Adam och att Jag tycker inte han är dum i huvudet mm..
Men du sa att han var dum i huvudet mm och att det var endast LINDA OCH ADAM som tyckte att det inte var något fel att dom är vänner / går bakom ryggen på dig.. Att alla andra tyckte som du. Att fija och Björn höll med om allt du sa att det var sjukt mm..
Blanda inte in mig utan anledning du är fan blåst lilla vän!!...

Jag sa till dig att jag personligen hade inte brytt mig om mitt ex hade börjat umgås med min vän??!! Shit det är snart 1 år sedan det tog slut mellan er..
Du hade inte ens behövt flippa ut och bli sur om dom varit tsm..
Och man behöver inte berätta allt för sina vänner..
Hade någon ringt/smsat mig när jag va med Linda och frågat om jag va med henne och jag hade sagt nej..
Inte hade jag gått bakom ryggen på den personen då utan det finns kanske en anledning till att jag sa NEJ!!
Väx upp snälla..

 
Ingen bild

Lillbecky

29 december 2013 18:11

Jocke va fan blandar du in mig för! Det ända jag sa till dig var att fu skulle skita i det? Och att det inte är lönt? Låt dom umgås om dom vill och sluta fucking böla? Du stod själv och snacka en jävla massa bajs! Varför skyller du ifrån dig på mig och Alexandra! Jag sa att du inte skull bry dig om det för din egen skull! Och sedan ser jag att du skriver så här! Du är riktigt omogen! Jag har aldrig stod och sagt något dumt och Lindas vänskap till Adam! Så släng din mun och lär dig tala sanning!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Lorentzson - 11 januari 2017 18:53


Texten talar för sig själv :D!!! Så fucking awsome!!!!!

Av Linda Lorentzson - 9 januari 2017 19:11

Ja då är det nytt år och nyår spenderades med dom bästa i livet :) barn, djur och älskade människor!! Vi var hos becky & Ludde ...

Av Linda Lorentzson - 2 november 2016 23:32

Jodå, denna person har åkt på något långdraget skit .. förkyld & hosta från helvete sen 3 veckor tillbaka .. försvinner fan inte :/.. sen har magen helt kraschat ... (väntar än på denna jävla undersökning )... svensk sjukvård ... Men annars är de...

Av Linda Lorentzson - 4 september 2016 22:16

Japp, nu har man äntligen kommit hem från Spanien & det har vart suuuuuuper härligt att vara i väg och bara njuta & kopplat av... MEN 2-3 dagar innan hemresan så flög man på influensan :( så nu ligger man här hemma med förkylning, feber, hosta, ont i...

Av Linda Lorentzson - 9 juli 2016 03:24

Äntligen är det fredag natt & helgen har börjat för mig kl 21.00 ikväll då jag slutade jobba ;) måste bara säga att jag älskar att få jobba med alla dessa underbara hundar, och att dixie får vara med mig på jobb Varje dag har varit drömmen länge & äv...

Presentation


Only Me & Myself 😘

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lnk juice

Lnk juice

Linditzi


Ovido - Quiz & Flashcards