Lorentzson

Alla inlägg den 9 april 2011

Av Linda Lorentzson - 9 april 2011 16:28

Tänkte lägga in lite bilder på min hund som är 75% schäfer och 25% boxer ... då jag satt och läste lite på ett forum ang den blandningen.. och där var någon som skrev att den blandning är världens fulaste hund för det ser ut som en schäfer med intryckt nylle? :-S .. tror inte man ska uttrycka sig om man bara sett 1 hund ..... tycker min hund är jävligt söt och har sjukt fina ÖGON :-D hon får faktiskt mycket komplimanger ang dom =) det enda hon inte har av någon av raserna är väl öronen hihi :) men det hända när hon blev sjuk :-/ eftersom hundar brukar ha liggande öron när dom mår dåligt och är sjuka.. och när hon var det innan hon var "fullväxt" så stanna dom där dom är nu :-P men det ger henne charm ;) haha! här är iaf lite bilder sen idag då jag & annelie var på st hans backar och kasta boll.. sen satte vi oss och sola o vovvarna lekte , vi fick dock inga foto när dom sprang .. men kommer kanske ikväll om vi ska till skogen med dom :) på bilderna sitter PAPPA (pysen) vänster .. Dottern (nikita) mitten .. Mamma (nala) höger :)


  dom är världens bästa hundar tillsammans :) <3


  Nikita ser bollen där nere och är väldigt sugen på att hoppa ner o ta den ;) hehe


  Pysen, Nikita, Nala <3


  "Snääällaaa.... låååt oss hoppa ner och busa" :) hehe..



dom har även badat här på bilden.. för givetvis så hittade min hund världens största vattenpöl som såg ut som en åå.. och hon skulle ju SJÄLVKLART lägga sig ner där :P och drog med sig dom andra 2 ;) haha..  men skoj hade dom och trötta blev dom =)  



har annars varit hos mamma&pappa hela morgonen och sitter här nu igen efter rastningen :)  så ikväll blir det GRILLA med föräldrarna & Jörgen :) gottigottgott..


sen får vi väl se FILMER ikväll/inatt och hoppas på att vi HINNER se mer än 1 ;P .. haha.. !


nej nu ska jag vila lite innan dom andra ska ut och grilla maten ;-) haha!

Presentation


Only Me & Myself 😘

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lnk juice

Lnk juice

Linditzi


Ovido - Quiz & Flashcards