Lorentzson

Alla inlägg den 31 juli 2010

Av Linda Lorentzson - 31 juli 2010 10:27

  

Hej Läsare!

har inte haft så mycket tid att skriva här faktiskt .. haft mycket timmar på jobb och sen när man kommit hem har man varit rätt så slut.. tar på en att stå i kassa en hel dag... hehe ... men det är skönt att få komma igång med ett jobb faktiskt!! ..

 

i onsdags natt så hände där en stor händelse faktiskt :/ . vi var med i en bilolycka.. och det var katastof..  vi hade varit i broby ( jag, viktor, alexandra, fija, ramona, henke, emely, alf ) ... och när vi skulle köra hem så ösregna det och viktor som körde han såg verkligen inte rundellen som kom.. och vi la ju som vanligt i 70 ? som hastigheten tillät . och det enda man hör är : åh va faaan... skriker vigge.. och när man tittar upp så sa jag : heeelvete ....sen smällde det.. rejält... det var liksom upp i rundellen som hade en kulle så vi studsade rätt över den för hjulen hade låst sig och fortsatte ut på vägen rakt upp i den andra refugen.. herregud säger jag bara : vi har haft en jävla änglatur med oss allihopa.. så jag fick ringa ambulans.. så det blev till åka akut till kristianstads sjukhus.. viktor åkte inte med.. han mådde bra! . men alla vi andra var mörbultade.. men nu mår man hyffsat.. har lite ont i nacken och svanken.. :) men allt går över tillslut ju .. orkar inte skriva hela kvällen + natten men nu vet ni iaf en stor del av den.. och sen till en annan sak.. jag förstår verkligen inte varför "vissa" personer blir så fruktansvärt sura för Fijah & Ramona var med i bilen ? liksom vi har varit staffanstorps STÖRSTA ovänner kanske ? men vadå?   tiden läker sina sår? true!!

hon har sagt jävla dumma saker om mig, min mormor m.m men jag har varit lika jävlig.. men vi pratar om vi vill.. vi träffas om vi vill.. blir ni sura ? .. fine.. go away, fråga då inget om hur jag mår efter olyckan.. för ALLA mår dåligt.. jag är inget jävla ego som bara tycker synd om mig själv!! sofie har varit en syster för mig i 7 år .. tror ni bara jag ska stå och skratta åt henne för hon ligger och gråter och har smärta till 1000? GLÖM DET!  ..    but anyway .. jobba igår :) 16 till 24 :) hade faktiskt jävligt kul på jobb med min älskade annelie <3 =D . kom periodvis med folk.. en del var drunk vissa roliga :P.. men ändåå.. tror kväll är rätt kul att jobba mer ;P . dagtid och iofs också skoj för då är vi några st ..    min älskling skulle ju vara hemma inatt när jag kom hem ifrån jobb.. men tror ni han var det? :P .. näääääj . han sov som en stock i soffan xD .. så lilla Linda väckte honom ;)  så kom han och la sig i sängen.. så starta jag en film ( SNABBA CASH ) .. riiktigt skön film .. idag vet jag inte vad som händer ? joo tror jag ska fixa mitt hår lite .. sätta i en färg så det mörka försvinner.. =) =) . men nu först så ska jag ta mina älskade nikita till hundrastgården vid härliga hem =) så hon får springa av sig litta .. hon är ju stor nu så hon behöver mycket motion :) :) även jag (A) hahahha.. hör av er om ni vill ses på en cigg eller 2 :P  .. ha det fint..

 

Pusssen! <3    vet e fan om jag stavat rätt på allt :P för jag är rätt morgon trött xD ..

Presentation


Only Me & Myself 😘

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lnk juice

Lnk juice

Linditzi


Ovido - Quiz & Flashcards