Lorentzson

Alla inlägg under november 2010

Av Linda Lorentzson - 16 november 2010 22:42

Tog hon åt sig? ^_^





hehe.. jag gjorde ett inlägg på min bilddagbok för ett tag sedan nu.. eller ja 1 veckan sedan typ .. och däär skrev jag då; Du är patetisk, du ber alla (flesta) att inte läsa din blogg för dom inte har med ditt liv att göra.. och att du inte läser "min" blogg eller någonstans om mitt liv för det är ju sååå tråkigt och jag skriver bara skit om alla    ... men om vi gör såhär ... gå in på mina inlägg här och kolla när jag senast skrev S K I T om någon ? .. hmm.. nää inte nyligen.. eftersom det som skrivs ut är ren fakta!! sen att en del inte vill inse det... det är dock inte mitt problem..  Meeen.. som sagt.. denna tös bad då mig/oss att inte läsa hennes sketna blogg ? MEEEN.. varför ska då denna flicka vara inne och läsa MIN BLOGG? och sen sitta & skriva att hon läser den endast när hennes sk "vänner" BER henne läsa den för något jag skrivit ? då har jag några frågor?


1. om dina "vänner" ber dig läsa min blogg.. VARFÖR gör du det för DOM säger det?? eftersom du inte vill veta ngt om mitt liv?


2. du säger att du inte går in frivilligt på mina sidor? men konstigt nog är du där VARJE gång jag tittar på mina SMYGTITTARE ;) hihi gulligt

detta är då för 6 dagar sedan..  ni kan ju själv räkna ut vem    ?


3. varför tog du inte bort mig samtidigt som du "rensa" din fejja ? nää för du mååste ju se vad man lägger ut och hålla dig uppdaterad... SUCK på såna männsikor    

be inte andra skaffa sig ett liv förrens du själv gör det!..


men till slutet av denna person.. då hon läste mitt inlägg så fortsatte hon besöka mig..  "stalker?"  mmhm...  Meeen... nu när hon äntligen insett att där kommer inget mer om dig så har hon tagit bort mig ifrån sin Bilddagbok.. det enda jag kan säga är väl ? - I DONT GIVE A FUCK - eftersom jag inte "känner" denna person mer.. helt åt andra hållet .. säger inte mer än att jag tycker det är jävligt onödigt att säga saker när man gör helt tvärtemot?..  



jag tänker inte "bloggbråka" med er om detta.. ville bara skriva ut det! men sätter ni igång så svarar jag er tillbaka.. och ni får jätte gärna skriva "dumma" kommentarer till mig.. kränka mig.. säger bara ; det rör mig inte i ryggen! för jag vet bäst själv.. men snoka inte på andras liv som du hatar OM du nu inte är avis?    (verkar inte bättre? )  ..



ha det bra & ta hand om dig ;)


-------------------------------------------------------------------



ikväll har man träffat Jenny :)<3 kusinen dååå.. umgicks med henne ett tag, stack och käkade kina box.. satans gott.. sen droppa jag av henne.. hämtade upp Fija :)<3 . körde en sväng ute och snacka lite.. sen blev det att träffa Tobbe&hampe i sandby... mååånadsvis man var där =P . kommer dock inte bli till en vana (A)  hehe


har även fått höra något om den där " skvaller svensson " .. inte en aning om vem det kan vara.. men där kommer SÄKEERT upp något om oss som BRUKADE vara där.. hehe.. men som sagt, BULLSHIT ifrån den personen... hihi..


nää.. nu får det vara nock med skrivandet.. har iofs inget bättre att göra nu, men får väl se vad som sker ? ha det så jävla bra människor :)



har inte nämnt några namn i detta inlägg så klaga inte ;)



Puss & Kram Babycakes <3 ;)

Av Linda Lorentzson - 16 november 2010 09:30

såå sjukt .. jag vill också att han kommer ut ifrån min garderob eller ngt :P hahaha






blev ingen träning idag.. suuuck... men alla vi är förkylda och sen har man inte fått sova tillräckligt inatt.. fylletaxi o somnade vid 2 halv 3.. blir väckt kl 8 ... usch.. kl 13 är det middag hos farmor och farfar... mumisssssigt...



hörs!

Av Linda Lorentzson - 15 november 2010 22:01


just nu sitter man och kollar på detta program.. hahaha.. dom är inte kloka =P . rätt roligt att glo på faktiskt ;D .



  

missade givetvis mitt andra program som jag skulle SEEEE... arrgh.. men kan ju se det på nätet ju ;)

                                     - UNG OCH BORTSKÄMD -



sjukaste som finns fan ... mina föräldrar har alltid sagt att jag är bortskämd.. alltid fått det jag velat ha.. varje gång jag fyllde år så fick jag alltid den mobilen jag önskade mig.. men efter såhär 6 år så ville inte pappa ge mig längre för jag byta mobil för ofta xD haha.. men ändååå? bortskämd är inte ordet för mig längre... !


jag lever mitt liv.. köper det jag vill ha.. (näästan) .. snål när jag har pengar..

samtidigt lite bortskämd väl ;) . älskling ger mig rätt mycket.. äver mina föräldrar och morföräldrar... men skit i det nu.. ;D hahaha!




ikväll vet jag inte vad som händer? sova kanske? ha ha ha..

  

Av Linda Lorentzson - 14 november 2010 10:25

hur fan kan man göra såhär mot sitt barn eller bara ens göra det!!   usssch!


  



! inget mer att skriva om det !




idag kl 13.00 blir det att åka till farmor & farfar med mamma,pappa, håkan och älskling.. ska fira farsdag =) alltid lika skoooj ... goodaste maten ever ! ses



babycakes <3

Av Linda Lorentzson - 13 november 2010 10:05

kommer bli att kl 13.00 står det träning och genomgång av mitt program ;)

och andré ska åka iväg nu till sin syster & mamma där jag VILLE följa med :( men har man viktiga saker så måste man fixa det först..



ikväll? vad händer då? vi skulle egentligen till steffi.. men kom andra saker i vägen .. SUCK .. men får ta igen det en annan dag ;D .   


   <3

Av Linda Lorentzson - 12 november 2010 14:27

  




ikväll ska vi spendera kvällen hemma hos pappa :) eftersom mamma åker till danmark med jobb och ska "festa" lite så får någon hålla honom sällskap ju ;D  haha.. och jörgen vet jag inte? tror han ska jobba till sent?  hmm..


men iaf.. kvällen kommer bestå av TACOS och massa BUZZ spelande ;) . gutt e det...


Jag, Äskling, Syster, Björn, Pappsiii :))) hihi <3

Av Linda Lorentzson - 10 november 2010 19:21

ikväll kommer det inte ske så mycket väl ?


nej nej nej..

du har alldeldes fel för dig! . tro inte så mycket.. ta reda och lyssna på sanningen ist....



är hos päronen nu ikväll.. funderar på om jag ska köra mamma&mormor till dansen så kan jag låna bilen och köra och sola lite kanske? ;) .. hihi




hörs puss

Av Linda Lorentzson - 10 november 2010 15:09

Hej alla underbara och ikke :) haha mobil inlägg nuIdag har inte hänt så mycket.. Varit på AF och skrivit lite papper... Sen drog man och träffa fija & Annika :) sen vårdcentralen med dom :) Pratade med mamma efter och då tyckte hon jag kunde komma in och luncha med henne :):):) och det var jäääättee god mat <3 tack mammi.. Och nu hämtar hon mig för vi ska till OBS ;-) ha det fint alla... XoXo Babycakes

Presentation


Only Me & Myself 😘

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lnk juice

Lnk juice

Linditzi


Ovido - Quiz & Flashcards