Lorentzson

Alla inlägg under december 2010

Av Linda Lorentzson - 12 december 2010 10:04

ja, då var det söndag nu dåå... tråkigaste dagen på hela veckan :( .


älskling jobbar en vecka till sen är han LEDIG =D wohoo!! mys mys mys =) =)


igår hade vi kalas :) hade jätte kul och TACK för alla presenter och till alla som firade mig , även till mina vänner i fredags , betydde mycket för mig att ni kom <3

ni är mina sweethearts =)


idag blir det slappe dag... ska iofs sjunga lite singstaaar eller singit ;) YääY


nej nu blir det lite sjungande ;D  fick ju singstar till PS3 i fredags ;)


PUSS

Av Linda Lorentzson - 11 december 2010 10:17

det är MIN dag idaaag!




22 år men fortfarande ung ;)


Av Linda Lorentzson - 9 december 2010 14:58

min älskade niki har varit på DS hela förmiddagen :( vi kom dit halv 9 och var där ifrån kl 11... suck...  min tös inte alls sig själv längre :( öronen hänger, hon orkar inte göra så mycket.. men beror också på att hon fick sin vaccination också idag samtidigt lugnande så hon skulle somna.. så lite groggy är hon väl =)


men hennes ledband har smällt av helt :/ så endast operation som dom rekomendera.. för det är VÄLDIGT liten risk att det läker själv men vi kan hålla tummarna att hon har den mini turen.. som alla vet så läker hundars skador mycket av sig själv.. ! men men, operationen skulle gå på 30.000 ..... tur man har försäkringsbolag som täcker upp till 40.000 =)


nu går hon på smärtstillande för o se hur det blir, i början av januari ringer dom igen!



puss på er, FEST IMORGON!!!! =) yääääy

Av Linda Lorentzson - 8 december 2010 22:33

Hey !


onsdag idag.. alltså inte långt kvar...

idag har inte hänt så mycket, vakna imorse.. käkade lite frulle.. gick ut med vovven sen hem till pappsi och snacka lite . sen snacka jag lite med Sibas kundtjänst över live chatten på nätet.. där dom sa att min mobil skulle komma till butik mitten av NÄSTA vecka.. men sen tog det inte mer än 5 minuter så skicka baby ett sms om att den var klar för uthämtning :) så jag & pappa drog dit fort som attan och hämta ut den.. vi hann inte komma mer än till morsans jobb där vi märkte att den inte funka!!!! :-O . dom har alltså inte lagat den pga att dom inte hitta något fel..?!? men då är det nog dags att GE MIG EN NY????? men så snacka vi med personalchefen och han ringde dom och prata.. samtidigt så testa han luren i butiken och såg själv att den inte fungera så det var bara att lämna in den igen och nu skulle den vara kl om 1 vecka, eftersom nu visste dom vilken verkstad den skulle till DIREKT! óch jag säger FAN OM DEN TAR LIKA LÅNG TID SOM FÖRRA! då får jag kramp..  men snäll som chefen var så fick jag en lånetelefon UTAN att betala 500 kr som man egentligen måste... så det blev en sony ericsson x8 .. inte för jag gillar dom mobilerna men det får gå... så som jag sagt innan... HAR INGA NR KVAR FORTFARANDE . skriv era namn, för nu kan jag spara dom =) .


imorgon ska det bli turen till djursjukhuset kl 08.30 hoppas allt kommer gå bra :/ ...  sen ska det städas städas och åter igen STÄDAS.. även inhandla det sist som kanske saknas...


sen är det FREDAG!!! *jiiippiii*

sen den största dagen.... LÖRDAG =D

 

 

only my day!

Av Linda Lorentzson - 6 december 2010 14:28

  


äntligen blir min iPhone färdig denna veckan ... och jag får tillbaka den SENAST början av nästa vecka, men FÖRMODLIGEN denna!



älskling ska ut och handla julklappar och presenter med Bror idag :) men givetvis fick inte jag följa med :( så jag fördröjer tiden med att färga håret och slinga det :) hoppas det blir brau :)   får ju vara fin tills festen och kalas i helgen :)


på fredag kommer vännerna för o fira mig =) hihi .. än så länge är vi nog 15 st vad jag kommer ihåg ?! hihi..eftersom vissa inte gett svar eller skrivit något om dom kommer så räknar jag inte med dom iheller =P . eftersom jag skrivit ut det ett X antal gånger...  men blir skoj ändå :)



har varit och lunchat med Alexandra idag på nova =) blev god mat.

Spätta med potatis MUMS!


saknar älskpälsk jätte mycket <3

ska mysa i sönder honom sen ikväll ;D *ler*


nej, nu blir det röka, sen färgning.. ses ! pusss haaaj  



Av Linda Lorentzson - 6 december 2010 07:10

vakna jag     INTE ett dugg likt mig! jag vill bara soooovaaa nuu!!!


hade världens jobbigaste dröm inatt .. inte riktigt klokt för fan!

tänker inte dra hela drömmen här. *onödigt*   men den handla iaf om någon sorts bilolycka där min älskling var med och ALLA andra, men det var bara han som dog från min sida och det kändes så VERKLIGT :-S jag vaknade att jag STOR GRÄT ??

jaja skriver inte mer om det nu.. kan bara inte somna om..!!!




idag hoppas jag på samma sak som nu 3 veckor xD hahahha!!


vad ska ni andra göra annars idag då? jag tror jag ska gå upp och äta lite frukost :)

  

 på torsdag är det vår ÅRSDAG älskling :) lyckligare kan vi inte bli <3 =) älskar dig

Av Linda Lorentzson - 5 december 2010 20:17

Shaaa...



söndags kväll nu :) och vi har KRAMSNÖÖÖ =) naajs som fan

vet dock inte vad som händer ikväll ? inte mycket skulle jag tro ?!?! .. har ni några förslag ? hihi...



igår spenderade man dagen i ullareeed =)  med mamma, älskling och Rebecca :)) väldigt trevligt.. handla faktiskt inte så mycket denna gången, men nästa gång är det ENDAST klädesavdelningen och försöka hitta något :):)



förstår ingenting längre ?! :-S ..... hmm..

saknar syster <3





JÄVLAR OM MIN LUR INTE KOMMER IMORGON! FÅR SPEL!!!!!! fortfarande INGA nr ALLS...

Av Linda Lorentzson - 3 december 2010 01:54

till det är den 11 december :) naaajs...


idag stack man till träningen kl 12.00 med käre far min...

efter det körde vi till jula för o handla en minikompressor som man ska ha i bilen =) skiiit bra faktiskt.. eftersom min bil hade punktering imorse så pumpa vi upp det :) från helt tomt till fullt tog det 2 minuter med den :))  greeeat..

sen körde vi vidare till dom..  sen ringde mammi och fråga om vi skulle med på en sak och sjääälvklart hänger man med om det handlar om SHOPPING så pappa körde in med mig :) bugar och tackar för jag shoppade loss ;) . massa BODY LOTION, SMINK, SHAMPOO, BALSAM, osv ... på lördag är det ullared :) OM det inte är jäättee snöstorm..och jag SKA handla klääder...    men när börje ser min kundvagn full kommer han visa mig   ..... men det kommer inte hjälpa *ler* hahaha, måste fylla min garderob jööö...



min älskade bebis har tydligen jätte ont i sitt vänstra bakben :(:(:( .. hon vägrar att stå på den, och när hon väl står upp så håller hon uppe benet :'( . hatar faktiskt att se henne ha ont eller må dåligt.. blir lite rädd :/ . men hon kan ju faktiskt ha halkat i snön och fått en streckning (stavning) .. men har hon skadat sig så är det inte skoj ...




imorgon är det ju FREDAG ... wii.. älskling ska ut med jobbet i höör.. så jag vet inte vad jag ska hitta på ALLS :-O  "heeelp mee" hehe.. ni kan ju höra av er om ni vill ses och hitta på något? :)  har FÖRMODLIGEN min iPhone tillbaka imorgon? ;) *håller tummarna* .. men bara för jag vill det så kommer den säkert på MÅNDAG .. ^suuuger^   ..



nästa helg är det en liten fest här hemma :)) på fredagen.. skulle haft den i lokalen men njää, blir hemma... sen lördag är det kalas :) * måste vara pigg då också * så fredagen blir lugn men ändåå öös :) musiken ska gå för fullt ... folket kan bli fulla, men jag ska hålla koll på alla XD .. (förresten, tänk på att ta med egen dricka) blir lussebullar tror jag ;) eller något annat... hihi




nä för fan.. nu är det sängen ... natti <3




//babycakes

Presentation


Only Me & Myself 😘

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lnk juice

Lnk juice

Linditzi


Ovido - Quiz & Flashcards