Lorentzson

Alla inlägg under november 2013

Av Linda Lorentzson - 21 november 2013 16:13



Hej kaktus?

Haha

Tack för din kommentar & då kanske det är en anledning till varför jag blivit sjuk .. tack igen !

Av Linda Lorentzson - 21 november 2013 12:11

Chaw!

Läget med er där ute? Själv är man hemma från skolan för man är sjuk! Ångest !! Fick gå hem vid halva dagen igår och stanna även hemma idag för jag fortfarande är/var smått kass.. Men känns litta bättre nu :) så imorgon blir det skolan igen vad jag känner nu iaf haha :-)

Sen är det fan helg :) och den ska spenderas med min älskling <3 givetvis med mina vänner också :-) men fredag ikväll blir mys & bad :-D som jag saknat att bada fan! Haha ..


Vad ska ni andra hitta på??

En sak jag har funderat på nu dessa 2 dagar ? Och det är ngt med träning att göra ...

Om man har sån sjuk jävla träningsvärk & du sover få timmar om nätterna osv ... Kan man då bli "sjuk" när värken släpper ? För då när min träningsvärk försvann den natten, det var då jag blev sjuk eller något ? Så sick iaf ..


Nej nu ska jag fortsätta kolla film & bara vila :) vi hörs !


Kisses !


Cant you see <3

Av Linda Lorentzson - 17 november 2013 14:05

Chaw chaw :)

Allt bra med mina läsare ? :) klart det är , hoppas jag iaf haha !


Vaknade imorse halv 9 och var helt pigg & taggad inför testet av den nya träningen (crossfit) så det var bara att ta träningskläder & in i bilen med Johan & köra ;)

Jag kan ju börja med att säga "fy fan vilket pass " haha men det är ju en träning som är för hela kroppen och ALLA sorters människor :)
Friska som sjuka faktiskt .

Är du rullstols bunden tex så kan du ändå träna detta :)


Så inget hindrar någon & det finns alltid någon sorts träning för hur mycket du kan :) har du problem med något i leder osv så klarar du det! Haha så ingen kan ta undanflykter :-) thats Nice !

Nej, jag tycker faktiskt det är en träning som ALLA borde testa som vill ha en bra kropp på kort tid ! Vi tyckte det var sjukt bra träning & kommer förmodligen dra dit fler gånger..
Dock är man helt död i kroppen men man känner att man lever !

Heja crossfit !

Imorgon börjar skolan :)

Vi hörs !


Kisses

Av Linda Lorentzson - 14 november 2013 14:36

Like you all know så har det varit läkarundersökning & den gick kanon :) fullt frisk faktiskt & jag hamna i chocktillstånd :-) haha ..

Just nu sitter vi hemma hos farmor & farfar då dom äntligen får träffa Lily igen :P och jag smått halv sover i soffan hahaha ... Så jävla trött :(

Ikväll kommer jag fan inte palla mitt pass på gymmet :( !! Men måste försöka .. Ish .. Aja peppa peppa !!! Vi är ju några som ska dit ! :)


Inatt blir det nog sova som en Gud!! Jag behöver det ! Har fan vaknat kl 5 varje morgon & gått upp kl 6 :O men inatt blir det sova tills jag själv vaknat hahahah ... So dont try to wake me bitch ;)


Till er nyfikna jävlar så skulle ni bara veta va =D haha!

Ha det finast !

Ska ha ;)

Av Linda Lorentzson - 14 november 2013 07:13

Och jag är redan vaken ;)
Inte alls vanligt haha ;P men men så kan det gå ibland :)

Jaha.. Vad händer idag då?
Läkarundersökning kl 10 sen absolut INGENTING :/..

Ikväll blir det träning =) aerobics :) och ni ska bara veta så döööd man är efter det :) men man känner att man lever iaf haha :)


Annars då ? Nej ingenting .. :/

Sometimes i run .. Because im scared of you !!


Vi hörs !

Kisses

Av Linda Lorentzson - 11 november 2013 09:33

Kl är 9.30 men jag sa godmorgon redan 07.00 för en viss tös väckte en :D och det var ju bara upp ok mysa lite sen blev det gröt för den lilla :)

Så nu har vi varit ute och handlat frukost på Bengts :) gottit!!!

Under dagen vet jag inte vad vi ska göra? :) förslag någon?? :)

Ikväll är det träning som väntar ;) graaauw...


Nej vi hörs sen

Kisses <3

Bilden säger "sluta nu faster" ;)

Av Linda Lorentzson - 10 november 2013 23:24

Chaw chaw bloggen :)

Söndag idag :)

Haha, har varit en slappe dag faktiskt .. Vi var hemma vid 5 tiden imorse men det var fan värt det för fy fan vad kul vi hade igår på festen i Trelleborg :) längesen jag hade så jävla ball !!

Sjunga kereoke (stavning) är nog något av det bästa jag vet :P slutade liksom med att JAG sjöng helt själv och alla andra bara satt & glodde på mig xD .. Min röst dog fan med tanke på min förkylning ;) haha men jag kämpar haha ...

Jag och Johan SKULLE gått upp kl 9 för att dra på crossfit träning kl 10 men som jag kunde räkna ut så vaknade självklart inte jag :P så nu har jag bokat in ett zumba pass 11.45 imorgon och sen ett 18.40 :) härligt !

Dagen har spenderats med Johan :) vi drog in och kolla crossfit och bokade tid till nästa söndag :) sen stack vi och handla gottis & sen drog och kolla film :) bara slappe haha :) och syndat skräp hela helgen fan :D men men :) Fy fan vad ball vi haft det ikväll :) massa skratt och prata en massa gammalt & nytt :) <3

Så nu är man hemma & bara chillar :) .. Har ju Lily här inatt och det är mitt "pass" att ha henne inatt till imorgon haha ;). Sen ska Håkan ha henne :D !


Vi hörs sen !

Kisses <3

Hahahaha ni får själv gissa vems som är vems av mig och Johan ;) hahah ILLA SOM FAN ;)

Skämt & sido :P

Presentation


Only Me & Myself 😘

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lnk juice

Lnk juice

Linditzi


Ovido - Quiz & Flashcards