Lorentzson

Alla inlägg under mars 2010

Av Linda Lorentzson - 26 mars 2010 14:13

guud så skönt väder vi fått nu =)  olalala..!!


sitter nu hemma hos mamma&pappa.. har hjälpt honom lite idag. älskling hjälper honom nu med trädgården sålänge jag o pappsi sitter i solen o göttar oss    hihihi...


ikväll vet jag inte vad som händer?! hoppas på något skoj iaf..

slå en pling om ni vill ses <3 . ha det.. puss

Av Linda Lorentzson - 26 mars 2010 09:11

Hejsan!


i onsdes så stack jag och älskling ut tidigt på morgonen och körde lite 4-hjuling :)  ball som fan va det.. så vi körde hem till min pappa och visa den :):):). han tyckte den va hääftig :P.. men som sagt.. klart, allt är ju häftigt som vi har XD.. hahaha


sen igår så skulle jag på möta inne på Lernia kl 9 :)  så jag lämnade honey där för pappa behövde hans help! . så nu har jag förmodligen skola till hösten =D  YES! sen när mötet var slut så drog jag mig hem till pappa där vi då började byta mina bromsar ;) till er som inte vet så är den röda faran BACK ;) . hahah!. ska göras hjulinställning, besiktining snart också sen är den till salu maybe ?!?!?.. efter det så drog vi till jörgen där det blev VÅFFLOR :) massvis eftersom det var våffeldagen igår !. sen bar det av till Lödde där det var Strippen .. en hel del bilar.. men som sagt.. inget RACE . ovanligt eller?. snut j*vlarna är ju där hela tiden! suck.. sen blev det hem och kolla den nya wallander =) . som man då somnade till =) hihii



nu ska vi hämta pappa så han kan fixa lite.. sen ska vi handla lite till honom :) . men ha det så bra..


kiss on you!

Av Linda Lorentzson - 23 mars 2010 22:11

idag har inte varit en så speciell dag =P .

har typ varit hos mina föräldrar en del idag.. även haft byggare här hemma så dom mätt ut och kollat lite hur mkt det kommeer kosta att göra vid vårt kök ^-^ . hoppas på det riktiga priset ;P hahaha!




neeej, ikväll blir det tidig sängdax.. ska ju iväg direkt när vi vaknar imorgon! hihi* men kul ska det bliii iaf =) . dajlet!



Sovgott.. puss

Av Linda Lorentzson - 23 mars 2010 10:35

nu är vi på gång att gå lååång rundan med nuffi :) .

ska iofs bara ta ut henne här nere så hon får gjort de hon ska.. sen vänta på att becky kommer med hennes vovveee så dom kan få leka under tiden vi går rundan! :)



höres sen..


you are the biggest losers !   

Av Linda Lorentzson - 22 mars 2010 16:55

 ... Som jag sa då innan imorse så skulle jag på möta kl 09.00 i morse och det gick då som planerat .. väldiiigt bra !    ..


Becky & vovven kom vid halv 9 tiden för hon körde mig in och älskling följde självklart med :)  hihi .. sen gick jag in och mötet slutade då CA: 10.00 därefter så hämta B&B upp mig så vi drog hem till oss och hämtade nikita så vi kunde släppa dom på hundrastgården .. där som sprang såå iiin i hel*ete! . sen har vi varit ute med dom från halv 11 till kl 15.00    så nu är dom lagom trötta och helt utmattade...  André stack hem så jag åkte med becky till coop men vi hämtade upp sussie innan :) tjockisen :P  tycker han kan komma nu ju!


sen hämtade vi oijni på dagis vid 4 tiden .. det lilla busfröet ska alltid ha massa frågor :) men han är go ändå!



nu är jag hos mina föräldrar som jag älskar mest i denna värld! dom finns föralltid för mig och det är jag glad över.. <3



nu ska jag kolla på lite TV och vänta på att min älskling&bror ska komma så jag kan få komma hem sen..! hihi.. ska kolla film idag och mysmysmys..


eftersom man har världens bääästa älskling&familj så ska vi tända massa ljus och helt mörkt så vi kan ha det riktigt myspysigt.!    ha det göttans foggs.! kyss på er <3

Av Linda Lorentzson - 22 mars 2010 07:31

Tjenixen!


uppe med tuppen idag japp :) . härligt..

kommer inte skriva in så mycket här nu på morgonen! eftersom jag ska hoppa in i duschen nu snart .. sen måste jag göra mig i ordning för jag ska ju på möta inne hos LERNIA kl 09.00   


.....



efter Lernia så skulle vi tydligen till Mamma&Pappa. dom får ju sitt nya kök idaag =D .

 hör av er om ni vill träffas :) .



pusss! <3

Av Linda Lorentzson - 21 mars 2010 13:02

ska det aldrig ta slut med dessa problem gällande Datorer?   


allt började med att jag köpte en ny PACKARD BELL den 25 december 2009 .. och den funka i sådär 2-3 veckor, där efter så när vi startade en film så tjööt hela skiten och då där kom upp en BLUESCREEN över hela skitet. och sen startaden den sig igen!

så vi lämnade in den nu den 18 feb.. och då skulle det ta 1 månad tills den var klar.. alltså den 18 mars skulle jag få tíllbaka den! och då fick vi ett besked om att jag skulle få ut en NY likadan dator  pga att dom inte kunde laga min gamla.. så vi hämtade då den i fredags.. och sen igår starta vi en film.. och vad kom det då? joo en jävla bluescreen IGEN.. och denna dator va ändå NY..!! så jävla sjukt .. sååå, nu sitter jag här med en NY HP dator som är väldigt mycket bättre och känns även skönare faktiskt =) . så vi håller tummarna på att denna ger mig glädje och nööje :)   




såå.. förhoppningsvis så kommer jag skriva mer här inne och uppdatera .. för jag vill ju att mina läsare ska vara glada o inte ledsen  ;)  haha!

 

 

nu ska jag ner och träffa Linus i byn där vi ska göra oss fina :) hah!..

 

 

 

Älskar André Börjesson <3 . puss på er :)

Av Linda Lorentzson - 19 mars 2010 18:32

  


André Börjesson <3  .

 

han jag kommer dela mitt liv med   


  

Presentation


Only Me & Myself 😘

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<<
Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lnk juice

Lnk juice

Linditzi


Ovido - Quiz & Flashcards