Lorentzson

Alla inlägg den 26 maj 2010

Av Linda Lorentzson - 26 maj 2010 18:13

har såå in i H*LVETE tråkigt just nu :P sitter verkligen och gör ingenting nu :p  ..

älskling drog till center syd med sin mammsi, men jag hade ingen ork till det just då. men nu kanske man ska dra dit och titta lite :) ?

uttråkade bilder här ;


         


Tyyyyp... HAHAHAHHAHA!  

Av Linda Lorentzson - 26 maj 2010 09:25

Godmorgon alla mina älskade läsare xD !

jag tycker ni är rätt såå dåliga på att kommentera mina inlägg, en del gör det och jag lägger alltid ut ALLA jag får :) vill ni skriva ngt ful/dumt/snällt/gulligt så kommer det ut, jag är liksom inte den personen som inte vågar :) man får ju stå för vad man skrivit och konsekvenserna som kommer =) men jaja! säger bara : KOMMENTERA MERA!

 

 

hände inte allt för mycket igår :) älskling kom hem ifrån jobb och det var hans tur att göra middag :) så det blev potatis, köttbullar, brunsååås :) och liingoon såklart ..

Sen drog jag och Emely till Net On Net :) shopping ? ;) . sen vidare till sandby och träffa Robin .. sen åkte han med oss en sväng, då vi sen träffa på Henke&Alf för dom skulle snacka lite mer Robin :)  sen blev kl 10 och allt började bli segt, emely skulle hem också så fick köra hemåt ju =) sen palla jag inte dra ut mer efter det.. så jag pallra mig ner till Håkan och kolla film med honom =) Ocen Eleven :)

Riktigt bra faktiskt... iiii...  just nu saknar jag min bby ='( suck! .. han slutar 20 i 4 och jag tänker sooova tills han kommer :) fast Emely kommer hit snart så får vänta ¨på sömnen =P .

 

Idag blir det nog Tonfisklåda här hemma ;) hehe, kommer stå färdig på bordet när älsk kommer heem =)

 

När ska min lilla bebis sluta löööpa? :( helt jobbigt, både för henne och för oss! nu har den kommit igång riktigt.. så det bara droppar som faaan! usch :(  men det är tur hon är så stor så slipper det fastna i pälsen som i såna små hundar xD  hehe.. skönt skönt.. :)

 

 

Nu ska jag pysa mina vänner

 

Älskar min familj och mina vänner :) <3

Presentation


Only Me & Myself 😘

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lnk juice

Lnk juice

Linditzi


Ovido - Quiz & Flashcards