Lorentzson

Alla inlägg den 7 augusti 2010

Av Linda Lorentzson - 7 augusti 2010 12:28

kan ni bara droppa allt ni sysslar med ?

 

somnade inatt i viktors bil   .. och vaknade av att jag hörde " LINDA? DET ÄR BRÅÅÅK" . hahahha troodde fan jag skulle dööö.. tänkte : vaa vadå bråk? vad händer? =P liiide trött o helt sne när folk väcker en så bara =)) men skojj hade det varit..  

 

tycker bara att dessa människor har sån jivla DUBBELMORAL .. liksom går och säger en sak.. sen ber dom om RÅD om vad dom ska göra med flickvän/pojkvännen.. så ger man råd.. o dom säger vad dom ska.. sen när personen kommer och fjäskar in sig och liksom : oooh, men jag älskar dig över hela mitt hjärta   bla bla bla OSV .. så kommer dom till svagheten igen! kom då för fan inte o säg att hon/han är dum i huvudet o att du hatar den personen.. för du sitter där själv ju ?       

 

 

 

sen fick jag höra att VI blandar oss i någons förhållande ?   humm.. har inte den blekaste vad dom menar :))  för den enda vi pratat med är Nathalie o patte .. ? hur kom ni andra in i bilden ? . om nu 1 håller på med er och man umgås med dom så måååååste ni bara blanda in alla oss andra.. (juste förlåt, ni drar ju alla över en gräns? )  jaja  what ever.. gör som ni vill. men som ni själv vet.. så innerstinne så har ni sanningen men vägrar inse den!!!!!   ...

 

 

Igår var man och handla kläder till viktor :)) jag och sofie.. och det var sjuuukt ball för vi bad han expiditen ? (stavning) om hjälp och satan vad vi gaaarva för han visste exakt hur vi menade osv.. haha..  nää men det passa han skiiit bra förutom att byxorna ska bytas 1 storlek :)) .. och det ska vi göra idag, sen ska vi tvätta mercan ;)  .. så jaa?  idag vet jag fan ikke vad som händer ? vill såå gärna på bio =/ .. suck & pust ..  jag tycker ni kan höra av er om ni vill seeees :) . alltid redo för hitt po nått ... hahahah!   

 

  

 

// Lindisch ;)

Presentation


Only Me & Myself 😘

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lnk juice

Lnk juice

Linditzi


Ovido - Quiz & Flashcards