Lorentzson

Alla inlägg under maj 2010

Av Linda Lorentzson - 19 maj 2010 01:37

All my lovers!


under denna dagen så har det inte hänt så mycket mer än att vid halv 11 imorse så stack jag till mammas jobb och tog en cigg :) och snacka lite.. jag är fortfarande lite nervös över detta "/ dont like this.. shit! ..  sen drog jag hem till mormor därefter.. för vi skulle köra in till sjukhuset vid 1 tiden och hämta gamla mormor :) . äntligen har hon fått komma hem..  så hoppas allt är bättre med henne.. sen under tiden mormor var där så drog jag hem och lämnade nikita.. och vidare hem till pappa =) . satte oss och spela lite wii och snacka en del :) :) . han undrar varför jag är nervös, men som vanligast så brukar jag inte prata med honom om sånthär .. såå nope, han fick inget veta xD .. sen drog jag hem för och träffa baby <3 .. så vi gjorde mat & mös lite innan han skulle iväg :)


Sen har jag varit med Emely, Henke, Alf .. då vi träffat : Robin, Bobby, Viktor, (även glenn var där, men inget snack) , Hampe, Andreas, m.fl ... så vi har ungefär stått och snackat och haft trevligt ikväll :) ..    

 


nu är jag hemma och tänkte krypa ner hos älsklingen i sängen :$ <3 hihi.. han sover så gott nu så egentligen vill jag inte ;P för han kanske vaknar?! =O .



Hörs imorgon :) puss! <3

Av Linda Lorentzson - 18 maj 2010 12:05

R.i.p   :( vila i frid, du kommer ha det bra där uppe nu <3 .



Min älskling är på jobb fast det är jobbigt idag.. <3 du är stark älsk

Av Linda Lorentzson - 17 maj 2010 17:20

Heeejsan :)


Kom då hem vid 2 inatt och satte mig vid datorn lite snabbt, men var faktiskt ganska trött      så det blev inte så länge man satt uppe .. så jag kröp ner och älsk och försökte sova, men IKKE .. varför i hela friden kan man inte somna om man är så jävla trött?   .. Ajaaa, jag snacka lite med folk på sms och sen så märkte jag att älsk var vaken så prata lite smått med honom.. hihi .. han hade inte kunnat sova pga att jag inte var hemma inatt    GULLIGT eller? hehe.. så till slut somnade han, sen kl 6 imorse så ringde klockan för han skulle upp    trodde jag skulle dööö så trött jag var :( . men sen somnade jag om och vaknade vid 9 tiden igen och satte mig vid dator :)  snacka med pappa för han fick hjälpa mig med en sak inom datorn .. eftersom han e data-geek NR 1 =D  hahaha...


sen skulle jag på möte kl 1 så jag stack in till lund och satte mig däär .. Emely kom in där och väntade på mig :)  sen drog vi och träffa R & P innan vi drog till mormor och käka maaud     såå kom BG dit och tog sen cigg, sen fortsatte vi hem till pappa och höll honom sällskap sålänge han klippte gräset (A) . sen har vi suttit där och snacka en massa skit saker man gjort =P . även hans ungdom .. hehe..


så nu ska jag o emely glo lite tv :) . ha det fint alla :) puss på er


Av Linda Lorentzson - 17 maj 2010 02:13

fick äntligen träffa min saknade Emely :) <3

har spenderat kvällen med henne :) sen stack vi o träffa R och H .. :) satt i H´s bil ett jävla bra tag och bara snacka och hade allmänt roligt :) H har man ju pratat med på sms.. men R var jävligt längesen man SNACKADE med ;P . men men thats life..



natti

Av Linda Lorentzson - 16 maj 2010 17:47

Hejsan!


Jag & Älskling har precis vaknat IGEN   

Helt trötta har vi varit idag.. först en runda till sjukhuset sen när vi kom hem så la vi oss och somnade som vi egentligen INTE skulle    .. men vadååå...

Så nu blev vi bjudna på middag hemma hos mina föräldrar .. fläskfilé :) mummsiigt...


SEN efter vi ätit så ska jag få träffa EMELY <3 . jaaa :):):):) ..


ikväll vet jag inte vad som händer ? söndag är ju slappe dag, men vi har slappat enda sen i onsdes   .. så man får komma ut lite jö :)



Men skriver mer sen :) .. kommer lite bilder nu också =P



  Där var sjuukt halt på den så gled jag som fan ;P men jag hann att stanna innan vattnet xD .. tur var väl det =)   Hade fiske runda igår med Becky, Jonathan, Börje, Jörgen :)   massor av fisk xD ..

  Dont smile  :P   Goooosiiigt :)   han ville tvunget ner till vattnet, men nääpp, för halt på stenarna :(

Foto VS foto  :)  hahahha!


Hörs ikväll mina älskade läsare... ;)  

Av Linda Lorentzson - 16 maj 2010 12:09

här kommer lite bilder ifrån långhelgen!   


  Nikita och hennes mamma Nala <3

Nala <3 mammsi



  

  Sötnosen själv <3 :)


  Nikita <3 . sååå trötta dom var efter den aktiviteten   Nikita & Pappa Pysen :)



  Hela familjen :)


  :)   utslagna   Mamma vaktar sin frisbee   Hoon jagar sin boll så in i helvete ;P   Gott med jord ;P      Drickepause =D   Världens finaste hundar :)   <333 kärlek             Pappa&Dotter :)   tävling? ;)

Självklart kom pappsi förbi xD  

Av Linda Lorentzson - 14 maj 2010 22:39

HejHej..

 

Fredag idag :) jadååå.. spenderas med Älskling & Jörgen :) skoj skoj..

André stack till sin moster för en stund sen för o köra hem hans mamma&Syster :) . sen kommer hem väl snart hem.. så blir o checka film o ha mysigt :)  casinot imrgn? :) maybe baby..

 

 

Emely - jag är jätte ledsen för vi inte träffades idaaag :( . jag har inte kunnat ta mig dit.. o jaa jag hade ju kunnat skicka iväg ett SMS men allt har varit så jävla segt idag.. har inte fått gjort ngt alls.. men jag har berättat för dig nu vrf jag har varit så off dessa dagarna mot er :/ . sorry... ska inte upprepas :)  saknar er.. speciellt D I G "/ . <3 men hoppas vi ses i veckan iaf ?. Puss <3




Av Linda Lorentzson - 13 maj 2010 16:10

Fick en kommentar av mitt hjärta <3 :) Emely..


Jaaa jag ska höööra av mig ikväll xD . har just nu besök av jyyrgen här hemma.. men vi tänkte hitta på något ikväll så vi kan ses dååå? :) .. love you honey!



Tacos blev det precis :) GOOOTT SOM FAN!

Presentation


Only Me & Myself 😘

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lnk juice

Lnk juice

Linditzi


Ovido - Quiz & Flashcards